2011. május 25., szerda

Profi forraztó flux, folyasztó szer, gyanta - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Eladó RMA-223 típusú forrasztó gyanta, flux gél. Forrasztásakor a lábakat a gyantával durván be kell kenni, forrasztáskor ez meglágyul és szétfolyik.  Ezután a forrasztás jóval egyszerűbb, mert a forrasztó ón gyönyörűen végigfut a kezelt felületen és jó minőségű csillogó forrasztást tesz lehetővé. Használatának másik előnye, hogy  a bekent nyomtatott áramkörön a felületszerelt alkatrészeket megtartja amíg pozicionálás és az első láb forrasztása megtörténik, utána szépen szétfolyik és lehet a többi lábat forrasztani. Kis lábtávolságú alkatrészeknél a folyasztószer hatására a forrasztó ón gömb alakúra ugrik össze, nem maszatolja össze a lábakat és nem is kell szenvedni a maradék eltávolításával, lejön szépen magától a pákára.
A tubusból egy ceruza, vagy patikában kapható injekciós fecskendő dugattyújával könnyen kinyomható, ha hidegben volt tárolva akkor egy kicsit nehezebben jön, ilyenkor a fűtőtestre kell 10 percre rakni és meglágyul a gyanta.
A folyasztó szer viszonylag kis mennyiségének ellenére nagyon sokáig elég, mert keveset kell egy forrasztáskor felhasználni. A sajátomat naponta használom és alig fogyott belőle. Tartalma Kb. 10 ml
 
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.
 
Jó licitálást kívánok!


Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2011-05-23 19:20
. Profi forraztó flux, folyasztó szer, gyanta - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése