2011. július 29., péntek

Jajcza (bánság, vár és város) története, 14 - Jelenlegi ára: 4 835 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Jajcza (bánság, vár és város) története, 1450-1527A könyv listaára: 5900 Ft. Leírás:
A közép-boszniai Jajca városa és környéke a középkor végén több mint fél évszázadon keresztül a török ellenes magyar és keresztény harcok egy kulcspontja volt, amely a magyar végvárrendszer eleste után vesztette el jelentőségét. A magyar Balkán-kutatások kezdeményezőjeként és megalapozójaként is tisztelt Thallóczy Lajos - eredetileg 1915-ben megjelent - egyik utolsó munkájában a vár és a köré szervezett bánság történetének rekonstruálásán keresztül lényegében a középkori magyar Balkán-politika megrajzolására vállalkozott. A számos elemében ma is időtálló mű fő erénye, hogy a diplomáciai és hadtörténeti események elbeszélése mellett forrásai társadalomtörténeti adatait is felhasználva, valamint földrajzi, településtörténeti és néprajzi információkat is összegyűjtve a régió mindennapjait, és az ott formálódó népek és területi egységek sorsát is rekonstruálja. A kötetet gazdag okmánytár egészíti ki, amelyben a vonatkozó okleveles anyag mellett az elbeszélő források témába vágó szemelvényeit is megtalálhatjuk. A puhakötésben és reprint formában megjelenő új kiadást az eredeti képanyag nem túl jó minőségű fekete-fehér reprodukció illusztrálják. A magyar történetírás egyik klasszikusának beszerzése a jelentősebb történeti vagy Balkán-gyűjteménnyel rendelkező könyvtárak számára javasolható. ISBN: 978-963-88545-0-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 835 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 01:55
. Jajcza (bánság, vár és város) története, 14 - Jelenlegi ára: 4 835 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése